Friday, January 7, 2011

BERCUTI DI BEIJING..

Sebelum tahun 2010 melabuhkan tirainya, ayah, adik dan sepupu aku pergi bercuti kat China. Yang seronok sangat tu sebab masa tu musim salji. Akulah yang tolong teman adik aku shopping baju n kasut sebelum pergi sana. Asalnya ayah dah offer aku untuk ikut sekali tapi aku tolak. Almaklum, aku alah dengan cuaca luar. Setiap kali aku balik dari luar negara, mesti demam, batuk sampai berdarah,bibir pecah. Hidung pun berdarah sama. Kulit muka pulak habis menggelupas. Mungkin kulit aku ni kulit khatulistiwa kot.Hahaha..
Entri kali ni tak ade apa yang nak diceritakan sebab aku tak pergi China. Cuma dengar cerita dari ayah dan adik aku je. Jadi, pembaca layan jelah gambar2 kat bawah ni untuk tatapan bersama.Layaaaaaaaaaann…..!


2 comments:

mi2omar said...

as salam,
boleh tanya keluarga awak pergi sendiri atau guna agen yer?

AHKIALUZ said...

Mi2omar:Salam.Keluarga saya memang ada link dengan syarikat travel.Kiranya pergi guna agen. Kenapa? Mimi berminat nak ke sana ke?

Post a Comment